Ingyen letölthető zenék weboldala, a szerzők által feltöltött mp3-akkal

A FRISS ZENÉK AZ ingyenes-zeneletoltes.hu-n érhetők el! Legálisan letölthető zenék, melyeket a szerzők osztottak meg veletek. Tölsd le és értékeld zenéiket!

REMIXVERSENY

ingyenes-zeneletoltes.hu

 

 

Hírek

Live Dj Sets - Élő Mixek - Party Videók Zenék

Live Dj Sets - Élő Mixek - Party Videók Zenék LiveSetsForum.com

VIGYÁZAT, KÁROS AZ EGÉSZSÉGRE!!!

Ez az aktuális őrületünk. Órákon át nézzük a "mega, hiper, super" bulikon készült videókat és ábrándozunk. "Ha mi is ott tombolhattunk volna az első sorban Tiesto-t, Picotto-t, Paul Van Dyk-ot, Kleinenberg-et vagy éppen a Daft Punk-ot bámulva....." De nem tomboltunk. Ott sem voltunk.

Viszont itt ez az új oldal ahol kedvünkre sanyargathatjuk magunkat. De nem csak erre jó hely ez a videós oldal. Ha esetleg azt gondoltuk hogy jártunk már igazán "exclusive" partin, akkor itt könnyen rájöhet a látogató hogy az közelebb áll az iskolában megrendezett klubdélutánhoz mint ezekhez a rendezvényekhez. Éppen ezért szeretnénk felhívni mindenki figyelmét hogy ez az oldal KÁROS a lelki egészségre!

Live Dj Sets - Élő Mixek - Party Videók Zenék LiveSetsForum.com

14 Jan 2009 Írta: 101djp.com
Zeneletöltés - 2008 novemberi mp3 -ak

Kint vannak a novemberben feltöltött zenék. A zeneletöltés menüt kell keresni

Szatmári vs. Jucus , DJ Lotters , A Láma Dalai zenekar , Saman , Dj Max , Dj Molek & Adams-X feat. Judit , Dj Cserfalvi , MoSat és Sombold ingyen letölthető zenéi vannak terítéken.

Kellemes zeneletöltést és tele csizmákat mikulásra mindenkinek!

02 Dec 2008 Írta: 101djp.com
Megvilágosodtunk

Akik már jártak nálunk azoknak valószinüleg feltűnt hogy megváltozott az oldal. A tartalom maradt a régi! A legszembetűnőbb hogy az eddigi fekete stílust felváltották a világos színek. Szóval "megvilágosodtunk". Az új látogatóknak ez az infó semmit sem mond, nekik ajánljuk a ZENELETÖLTÉS menüt.

Apropó zeneletöltés - hamarosan új zenéket is töltünk fel. Akik már feliratkoztak hírlevelünkre (szép számban vannak) azok a szokásos módon a frissítés napján kapnak infót az új zenékről.

27 Nov 2008 Írta: 101djp.com
Volt egy lány

Megjelent a Dancelovers nevű dj formáció legújabb maxilemeze „Volt egy lány” címmel.

Nevükkel ellenben nem dance zenékkel foglalkoznak a fiúk, inkább a trendi elektro hangzás felé veszik az irányt. A stílusváltással egyidőben Deepe vs. Ramon néven működnek tovább.

19 Nov 2008 Írta: 101djp.com
Arts Of Sensations
A napokban készült el a fiatal Dj-Producer páros Dj Koltai ( Koltai Tamás) és Dj Onder (Onder Szabolcs) harmadik saját szerzeménye mely már 3 nap alatt szétszóródott az interneten.
02 Oct 2008 Írta: 101djp.com
Megjelent a Ria-Ria Hungária

Megjelent a Summerlove ft. Csabi - Ria-Ria Hungária című maxilemeze, rajta a remixverseny két legjobb dalával.

A pekingi olimpia előtt dal született, melyre remixversenyt hirdetett a Truesound Stúdió. A megmérettetés lezárult, íme a nyertesek.

A remixversenyt fej-fej mellett Dj molek és Adamx-x, illetve Waveriders vs Dj Hlásznyik nyerte meg.

02 Oct 2008 Írta: 101djp.com

<< Előző 1 2 3 Következő >>

 


Content Management Powered by CuteNews Írhatsz nekünk - Adatvédelmi nyilatkozat - ingyenes-zeneletoltes.hu

101djp.com & ingyenes-zeneletoltes.hu & Zsica.hu