Ingyen letölthető zenék weboldala, a szerzők által feltöltött mp3-akkal

A FRISS ZENÉK AZ ingyenes-zeneletoltes.hu-n érhetők el! Legálisan letölthető zenék, melyeket a szerzők osztottak meg veletek. Tölsd le és értékeld zenéiket!

REMIXVERSENY

ingyenes-zeneletoltes.hu

 

 

Hírek

Új xBalx zenék

Aki máshogyan gondolkodik az elektronikus zenéről

Nagy hatással voltak rá a különböző techno és funky techno ,dirty house settek. A kezdetek kezdetén egyszerű keverőprogramokkal,saját házilag kevert össze-shékelt boot mixek szinte tömeggyártásban készültek a kezei alatt. A zenéléshez teljesen elég volt egy kis fémkovácsolás basszussal, vagy egy vödör egy kalapáccsal. Süvítő, pattogó, vibráló a kemény és enyhe drumos kidolgozás nélküli hangzások minden igénynek megfeleltek Nem kellett hozzá egy atomprofesszori diploma,és szórakozásnak is kitűnően megfelelt. Egy pár hónap leforgása alatt ez a monoton változások nélküli zajongásszindróma teljesen kitöltötte az elektronikus zene iránti vágyát,és ennek visszafordíthatatlanul az lett a  visszafordíthatatlan következménye, hogy az ebben a feelingben elkészült anyagok beégették a zenei ihletet a techno műfaj iránt.. Egy kis stílusiránybeli, agykontroll szünet után letisztult aggyal és fejjel beindult az új zenei vonal iránti őrület. Ugródeszka volt ez a kialakulófélben lévő saját stílusának. Kemény upmixek dallamosság progresszió és trance,ja és persze mindezeket fűszerezni egy kis már régen jólbevált techno-val. Az akkori tudásával lehetetlen volt ezt elérni,mivel sem a zeneiskola ,sem a komolyzene iránti érdektelenségből nem lehetett forrást meríteni az egészen más megközelítésű,fizikailag hangszer nélküli zenéléshez. Azaz zeneileg teljesen képzetlen volt ezen a téren. Fél év kevergetés és mixelés után majdnem,hogy nulláról, mindent lehetett elölről kezdeni. Tehát jöhetett az ismerkedjünk az elektronikus zeneszerkesztéssel szlogen ,és a szerezzünk tapasztalatot a disszonanciáról,a normális,felesleges zajok nélküli masteringről,a szerkezeti ütemhibákról,a dallamírásról,tehát az elektronikus zeneírás nem csupán piskótának tűnő babajáték effektusról szólt már némi kevergetéssel és potitekergetéssel,hanem mind-mind türelmes és kitartó komoly munka  kezdetéről és szügségességéről. Az évek során nagyon nehéz volt ezekből stabil tudást szerezni. A sokévi kitartó munka lassan kiérlelte a maga gyümölcsét sikeresen felépült a saját korlátok nélküli stílus,ami műfaját tekintve is teljesen a progresszív trance-ben,a nem megszokott diszkóklub tánczenében látja a jövőt megkötések nélkül. Igaz, lassan az efféle zene is feltörekvő a műfajából kifolyólag. Mindezt egybevetve az eddig eltelt évek szellemileg másra is megtanították az alkotót.

xBalx máshogyan gondolkodik az elektronikus zenéről,nem érdekli túlzottan a csillogás villogás és a hírnév,nincsenek megkötései,szereti a minőséges,és teljesen non-style zenéket is egyaránt. Ő hisz abban, amit csinál,és abban is hogy az ilyen fajta zenének személyiségformáló hatása van,. kitölti, levezeti a felesleges feszültséget a mai felgyorsult világban,megnyugtatja a szerzőt és mint egy becsületes jógaóra után elérhető a maximális nyugalom szintje is. Szerinte létezik az a fogalom hogy imponált ihlet. Nem kényszerből vagy slágermajmolásból gyártunk zenéket,hanem csupán szeretetből,és nem lebutított sablonokból. Az ilyen szellemben megírt zenék célközönség előtt is biztosan megállják a helyüket.

Ezzel a tudattal épiti ő a saját trackjeit és nem érzi úgy xBalx soha hogy lekell állni a zenéléssel,bármilyen akadállyal is kerüljön szembe.Fáradhatatlanul keresi az érvényesülési lehetőséget és a számára megfelelő kiadót..>>

Forrás: xbalx.tvn.hu

0 Hozzászólás
02 Oct 2008 Írta: 101djp.com
Név:
E-mail: (nem kötelező)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Felejts
 


Content Management Powered by CuteNews Írhatsz nekünk - Adatvédelmi nyilatkozat - ingyenes-zeneletoltes.hu

101djp.com & ingyenes-zeneletoltes.hu & Zsica.hu